ACTUEEL MENU

DAGSCHOTEL:
Steeds wisselende gezonde maaltijd bestaande uit 3 componenten met daarbij salade en een broodje met aïoli. Prijs p.p. € 9.50 eventueel uit te breiden met een klein kopje soep meerprijs € 2.50 of een grand dessert € 4.50

Kriel, varkenshaas pittige hollandaise, roerbak asperges, salade, broodje aïoli.

BORRELHAPJES:
G
ehaktballetje met tomaten-uiensaus, gazpachogel met rivierkreeftjes, zacht gegaarde inktvis asperge paprika dille, frisse salade met ibericofuet, serranoham met gemarineerde asperges, olijven, asperges in zoetzuur met gemarineerde ansjovis, manchego met dadels,krab met taggiasche olijf.
Prijs van de borrelhapjes € 9.50 p.p.

BRUNCH:
Kopje aspergesoep, brood met dipjes, koud: Gehaktballetje met tomaten-uiensaus, gazpachogel met rivierkreeftjes, zacht gegaarde inktvis asperge paprika dille, frisse salade met ibericofuet, serranoham met gemarineerde asperges, olijven, asperges in zoetzuur met gemarineerde ansjovis, manchego met dadels,krab met taggiasche olijf. warm: kipspiesje met amandel-sesam saus, runderstoof, zalm met asperge en pittige hollandaise zoet: een drietal huisgemaakte zoete lekkernijen met daarbij een bolletje ijs.
Prijs van de brunch € 19.50 p.p.

DINER:
Kopje aspergesoep, brood met dipjes, koud: Gehaktballetje met tomaten-uiensaus, gazpachogel met rivierkreeftjes, zacht gegaarde inktvis asperge paprika dille, frisse salade met ibericofuet, serranoham met gemarineerde asperges, olijven, asperges in zoetzuur met gemarineerde ansjovis, manchego met dadels,krab met taggiasche olijf.warm: gamba met asperge, kriel in peterselie, kipspiesje met amandel-sesam saus, runderstoof, zalm met asperge en pittige hollandaise.
Prijs van het diner € 22.50 p.p. (porties worden groter geserveerd) MAALTIJD PORTIE

 MG 2775BORRELPLANK DE TAPASPROEVERIJ; de borrelplank is een combinatie van de borrelhapjes en de maaltijd, qua hoeveelheid zit het er tussenin. € 17.50 p.p.

DESSERT: 3 HUISGEMAAKTE LEKKERNIJEN MET EEN BOLLETJE IJS. € 4.50
wIJNEN: ZIE HOME € 10.00

NIEUW HIGH TEA/WINE kijk op de home pagina.

ASPERGEPROEVERIJ: 10 GANGEN AL OPGEMAAKT OP KLEINE BORDJES
LAAT JE VERASSEN MET VERSCHILLENDE BEREIDINGEN VAN ASPERGES PRIJS P.P. € 27.50

Asperges traditioneel 3 gangen € 24.50

Uiteraard houden wij rekening met allergieën en kunnen we alles naar persoonlijke wens aanpassen.

Contact Ons
T 0612991979
info@detapasproeverij.nl


Social media