PROEVERIJEN

ONDERSTAANDE PROEVERIJEN KOMEN TIJDELIJK TE VERVALLEN VANWEGE DE AANPASSINGEN VOOR DE CORONA CRISIS.

KIJK BIJ ACTUEEL MENU WAT WE DEZE PERIODE AANBIEDEN IVM DE KLEINERE BESTELLINGEN WILLEN WE NIET TEVEEL VOORRAAD HANTEREN. WE HOPEN OP UW BEGRIP HIERVOOR.

Maaltijd proeverij:

Pittige paprikasoep met kip, champignons en kerrie. Brood met 3 dipjes.

Koude gerechtjes:

Gemarineerde olijven, rode biet salade met feta, serranoham met mangopuree, inktvis salade, gehaktballetjes in amandelsaus, quinoa salade met garnaaltjes en koreander, gemarineerde ananas met kip, tortilla met spinazie, avocadocreme met zalmtartaar, aardappelsalade met gemarineerde ansjovis.

Warme gerechtjes:

Kalkoenrollade, spaans runderstoofpotje met linzen, vispannetje met venkel en vissaus, aardappeltaartje, groentemix.
Prijs p.p. € 22.50

 

Extra luxe maaltijd proeverij:

Kreeftensoep met Hollandse garnaaltjes. Brood met 3 dipjes.

Koude gerechtjes:

Kalfstartaar, avocadocreme met gerookte paling, bella cerignola olijven, rode biet salade met eendenlevermousse, gemarineerde ananas met ibericoham, carpaccio van gemarineerde tonijn, manchego met vijgen, torilla met spinazie en zalm, quinoa salade met langoustine, aardappelsalade met ibericofuet.

Warme gerechtjes:

Parelhoenfilet met truffelsaus, kalf succade met paddestoelen, cocquille en gamba met saffraan, gevulde inktvis, aardappeltaartje, groentemix.
Prijs p.p. € 29.50

 

Borrelplank:

Brood met 3 dipjes.

Koude gerechtjes:

Gemarineerde olijven, serranoham met mangopuree, torilla spinazie en zalm, rode biet salade met feta, manchego met ibericofuet, gemarineerde ananas met kip, quinoa salade met gamba, gehaktballetje in amandelsaus, aardappelsalade met gemarineerde ansjovis, gemarineerde champignons.

Warme gerechtjes:

Hamburgertje met augurk en tomatensaus, kipspiesje, vispannetje met venkel en vissaus.
Prijs p.p. € 17.50

 

Meer vlees menu:

Pittige paprikasoep met kip, champignons en kerrie. Brood met 3 dipjes.

Koude gerechtjes:

Gemarineerde olijven, gehaktballetje in amandelsaus, serranoham met mangopuree, kiprolletje, quinoa salade met spekjes, chorizospiesje, tortilla met spinazie en ham, ibericofuet, gemarineerde champignons, rode biet salade met feta.

Warme gerechtjes:

Hamburgertje met augurk en tomatensaus, kipspiesje, runderstoofpotje, varkenshaas, kalf succade, aardappeltaartje, groentemix.
Prijs p.p. € 25.50

 

Borrelhapjes:

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de koude gerechtjes als borrelhapje te bestellen voor respectievelijk € 9.50 p.p. van de maaltijd proeverij en
€ 17.50 p.p. van de extra luxe proeverij. Meerprijs brood € 2.50 p.p.

Uiteraard houden wij rekening met allergieën.

stier blauw

 

Contact Ons
T 0612991979
info@detapasproeverij.nl


Social media